TOPRAKKALE İLKOKULU

Belgegeçer : .
WEB https://mustoprakkale.meb.k12.tr
Adres : TOPRAKKALE İLKOKULU / TOPRAKKALE KÖYÜ MERKEZ / MUŞ
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : SOBALI
Servis : KOMŞU KÖYÜMÜZDE BULUNAN SULUCA İLKOKULU İLE BİRLİKTE AYNI ÖĞRETMEN SERVİSİ KULLANILMAKTADIR.
Ulaşım : ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE MUŞ MERKEZ´DEN ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUŞ İL MERKEZİNE 15 km UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : ŞUBE BAŞINA DÜŞEN ORTALAMA ÖĞRENCİ SAYIMIZ 15 OLDUĞUNDAN NAKİL GELECEK ÖĞRENCİLERİMİZ AÇISINDAN HERHANGİ BİR KONTENJAN SINIRLAMASI BULUNMAMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN %95'İ ORTAOKULA KAYIT YAPATIRMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZDA BASKETBOL, FUTBOL VE SATRANÇ DALLARINDA ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : İLKOKULDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ, TAŞIMALI EĞİTİME TABİ OLUP ORTAOKUL ÖĞRENİMLERİNİ MUŞ/MERKEZ-KIZILAĞAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU´NDA SÜRDÜMEKTEDİRLER.